Het adres voor:

  • Verenigingen
  • Vergaderingen / bijeenkomsten
  • Voorlichting / werving / opleiding
  • Cursussen
  • Recepties
  • Koffietafels
  • Bruiloften
  • Feesten en partijen

't Leuke weer open vanaf 1 juni 2020!

 

Vanaf maandag 1 juni is gemeenschapshuis ’t Leuke weer open voor de gebruikers. Naast de gebruikelijke huurvoorwaarden is een coronaprotocol van toepassing. De organisaties die in de periode 1 juni tot 1 september 2020 daadwerkelijk gebruik maken van onze accommodatie is dit protocol per mail beschikbaar gesteld. Wilt u dit protocol ook ontvangen dan mailt u uw verzoek naar info@leukebeegden.nl. 

Met vriendelijke groet,

Dagelijks Bestuur ’t Leuke

Beegden, 28 mei 2020

 

 

Biljarten in 't Leuke

 

Sinds kort beschikt Gemeenschapshuis 't Leuke over een geheel nieuwe ruimte; de Biljartzaal.

Hier staat het biljart en kunt u, op momenten dat het gemeenschapshuis geopend is, biljarten.

Als u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met de beheerder, Kees Fonville via e-mail: beheer@leukebeegden.nl of telefonisch: 0475-571789

 

Aanpassingen gebouw en inrichting 't Leuke 40 jaar

’t Leuke is binnen het kader van haar 40 jaar bestaan bezig met een vernieuwingsproject om het gemeenschapshuis aan te passen voor de komende jaren.

Daarvoor wordt een multifunctionele ruimte aangebouwd voor biljartruimte etc. voor met name senioren.

Met overkapping voor de gebruikers van de huiskamer en voor buitenactiviteiten (jeu de boules etc.).

Verder volledige renovatie van de toiletten (40 jaar oud) van de kleine zaal inclusief realisatie invalidetoilet.

Verder het aanbrengen van een professionele geluidsinstallatie en aanvulling toneelverlichting in de grote zaal.

Tevens voor het gehele gebouw een sleutelplan. Herinrichting buitenterrein als belevingstuin.

Tot slot wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen.

Het totale jubileumproject wordt gefinancierd door Rabobank Peel, Maas en Leudal, Oranjefonds, Kansfonds, VSB, Provincie Limburg, Gemeente Maasgouw en een eigen bijdrage in de vorm van geld en vele vrijwilligersuren.

Het 40-jarig-jubileum is in het najaar 2019 gevierd door de organisatie van een 11-tal activiteiten door de hoofdgebruikers van ’t Leuke. Het vernieuwingsproject wordt begin 2020 volledig gerealiseerd.


     

     

 

 

 

Voorzitter 't Leuke.

 

Als geboren en getogen Beegdenaar en actief deelnemer in het Beegdense verenigingsleven ben ik vereerd om voorzitter  van Gemeenschapshuis ’t Leuke te mogen zijn. Samen met mijn vrouw Corneliet en zoon Stuy woon ik op de Abelenstraat in het oudste woonhuis van Beegden, recht tegenover Cafe ’t Jachthuis waar mijn vader geboren en getogen is en waar de wortels van mijn familie liggen. Ik ben geboren op de Molenstraat en “Eine echte jong van ut Zandj”. Daarom kwam ik tijdens de lagere school elke dag langs de plek waar toen de houten keet en nu ons geweldige gemeenschapshuis staat. Tijdens de lagere school ben ik begonnen met mijn 2 grote hobby’s: voetbal en muziek. Vroeger heb ik bij zowel VV Beegden en RKSV Heel (veld- en zaalvoetbal) gespeeld. Nu ben ik jeugdtrainer bij Hebes en voorzitter van zaalvoetbalvereniging FC de Heiputters. Na het volgen van blokfluit- en trompetles ben ik bij Harmonie Crescendo gaan spelen, eerst op trompet en later op BesBas en bij de Arosakapel. Daarna heb ik in verschillende bands gespeeld (Ooohzett-enne, Paolhaoje, Elluf & Vrienden van Heiputters live) en momenteel treed ik tijdens het carnavalsseizoen op met Huugenties.

Na mijn studie Chemische Technologie in Eindhoven heb ik 14 jaar bij Philips en bij bedrijven afgescheiden van Philips gewerkt. Hierna heb ik in 9 jaar 4 innovatieve chemische bedrijven gestart en geleid als directeur (LWB International, Nano Specials, Kriya Materials en Chemtrix). Sinds augustus 2013 werk ik als Business Development Manager voor Brightlands Chemelot Campus die als doel heeft het aantal hoogwaardige arbeidsplekken in de provincie Limburg te vergroten. Ik richt me vooral op het maken van de verbinding tussen de campus en het (MKB) bedrijfsleven in de (Eu)regio en op het maximaal ontzorgen van startende bedrijven op Brightlands Chemelot Campus. Al met al veel raakvlakken met het voorzitterschap van Gemeenschapshuis ’t Leuke. Vooral het gastvrij verzorgen van de gebruikers van ‘t Leuke, het spelen van een verbindende rol binnen het Beegdense verenigingsleven en binnen de Beegdense gemeenschap en het handhaven van  de hoge kwaliteit  van ’t Leuke binnen de financiele mogelijkheden die ’t Leuke nu en in de toekomst heeft zal de nodige commerciele creativiteit en aandacht gaan vragen. Hiervoor wil ik me graag i.s.m. de Beegdense gemeenschap inzetten. Want dat is precies waar ’t Leuke voor staat: “Samen voor de gemeenschap”

Agenda

De agenda is momenteel leeg

Interesse of vragen?
Neem contact op met de beheerder

dhr. Kees Fonville

06 - 364 59 688
FJ Design